Kurs- & konsulenttjenester

Horten Elektro Service AS

Våre kurs og konsulenttjenester

Horten Elektro Service har gleden av å tilby FSE-kurs til våre kunder. Vi tilbyr også kurs innen NEK 400, forskrift om maskiner og eldre regelverk.

Selv om vi er en liten lokal installasjonsvirksomhet, er vi også en ettertraktet kursvirksomhet som selger kompetansetjenester til andre aktører i branjen.

FSE og Førsthjelp

Kurset dekker myndighetenes krav til årlig opplæring av elektrofagarbeidere Lavspent / høyspent. Innholdet baserer seg på Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg. Kurset tar for seg reelle ulykker, holdninger til sikkerhet, farer ved elektrisitet, roller, ansvar, arbeidsmetoder og verneutstyr.

NEK 400

Kurset tar for seg samspillet med Forskrift om elektriske lavspenningsanlegg og NEK 400, og skal gi deltakerne bedre forutsetning for å forstå oppbygningen og hvordan man anvender normen. Innholdet i kurset tilpasses kundenes ønske basert på anleggstypene det arbeides på.

Forskrift om maskiner

Kurset er et innføringskurs i regelverk som gjelder for maskiner, og tar for seg krav som gjelder ved bygging av maskiner. Viktige prinsipper rundt maskinsikkerhet, risikovurdering, kompetansebehov og dokumentasjon som må være på plass før maskiner som skal settes i drift.

Eldre regelverk

Kurset gir en innføring i tidligere regelverk og gir deltakerne bedre forutsetninger for å kunne vedlikeholde, drifte og utføre endringer/utvidelser på elektriske anlegg som er bygget etter eldre regelverk. Innholdet tar for seg spesielle krav i Forskrift for elektriske anlegg (rødboka),

"Utrolig proffe og fokuserte folk som gjør det lille ekstra. Jobben de gjorde hos meg gikk over all forventning- takker så mye og anbefaler disse videre." - Henrik

Horten Elektro Service AS

Kontakt oss for gratis berfaring og uforpliktende tilbud

Send oss en kort mail, med navn og adresse, telefon nr, samt en liten beskrivelse av hva du ønsker å få utført, så svarer vi deg så fort vi kan og avtaler en gratis befaring. Fyll ut skjema og klikk send, så tar vi kontakt!

Du kan også fylle ut skjemaet her så tar vi kontakt med deg så snart vi kan!

Kontakt oss

Horten Elektro Service AS

Kirkeenga 25
3179 Åsgårdstrand

Kontaktinformasjon