Solcellepanel

Vi installerer solcellepanel til bolig, næringsbygg, og off-grid til hytter. En miljøvennlig og økonomisk investering som også, enkelt kan skaffe strøm til din strømløse hytte.

Horten Elektro Service AS

Solcelle til bolig, næringsbygg og hytte

Med solcellepanel på ditt bygg gjør du både et miljøvennlig grep og ikke minst også et grep som merkes på strømregningen.

Vi hjelper deg med å finne det anlegget som passer best til din hytte, bolig eller næringsbygg og gjør installeringen for deg.

Med solcellepanel på ditt bygg gjør du både et miljøvennlig grep og ikke minst også et grep som merkes på strømregningen.

Solcelle til hytta: Off-grid anlegg

Dagens teknologi gjør det mulig å produsere strøm som kan lagres i en batteribank. Du bruker strømmen etter behov akkurat når du trenger den, så lader solcellene batteriet opp igjen når du ikke trenger den eller ikke er på hytta. Slik gjør du din gamle hytte til en mer moderne hytte med mer komfort i ferien.

Økt kvalitet på solcellepanel gir økt kapasitet og lenger levetid

Dagens solcelleanlegg gir mye mer strøm enn for bare noen år tilbake. Ikke bare lys og tv som før, men også komfort på din hytte, som til å lage mat eller oppvarming.

Økt kvalitet på solcellepaneler, ny batteriteknologi og strømsparende invertere er noen av komponentene som har endret seg de siste årene. I tillegg bruker moderne LED-lyspærer bare en brøkdel av den strømmen som de gamle glødepærene forsynte seg med. Det samme gjelder TV, kjøleskap og mange andre elektriske komponenter.

Enova støtte

Visste du at på slike strømsparende og energivennlige tiltak kan du få støtte?

Engangsstøtten er på 7500,-, for installasjonen så kommer 2.000 kroner per kWp installert effekt, opptil 20 kW. Du kan også være kvalifisert til mer støtte hvis du kombinerer dette med andre energitiltak.

Maks støtte for solcelle er 47 500kr.

Ta kontakt med oss for strømsparende tips til din bolig, hytte eller næringsbygg!